Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Akelarre

Theater

  • Akelarre
  • Akelarre
  • Akelarre

City: Montornès del Vallès

Place: Teatre municipal Margarida Xirgu

From Friday 25 September 2020, 19:30 h to 21:00 h

See description of the event
Fri 25 Sep
19:30 h
Finished
The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola,... Read more


The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola, amb textos de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé.

The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel.len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar -lo, sent dones.

A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant- les amb un mirall ple de possibilitats.

Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk... ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.

 Edats recomanades: a partir 14 anys
Durada: 90 minuts
Gratuït.

Activitat organitzada pel departament d'Igualtat, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones 2020.