Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ALBA CARETA & HENRIO - UDOLÇ

Music

  • ALBA CARETA & HENRIO - UDOLÇ

City: Cardedeu

Place: Teatre Auditori Cardedeu

From Friday 12 January 2024, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Fri 12 Jan
20:30 h
Finished
ALBA CARETA & HENRIO  Udolç - Cançons de bressolCICLE TASTAUTORS. 20 ANYS 19h Tertúlia “Tinc una cadira” amb Udolç. Al vestíbul... Read more

ALBA CARETA & HENRIO  

Udolç - Cançons de bressol


CICLE TASTAUTORS. 20 ANYS 

19h Tertúlia “Tinc una cadira” amb Udolç. Al vestíbul del Teatre. Activitat gratuïta

La trompetista i cantant de jazz Alba Careta i el cantautor i productor Henrio s’uneixen i presenten Udolç, el tercer treball discogràfic de la col·lecció del Càntut.Cançons de tradició oral.

Al disc Udolç, els dos músics emprenen un viatge oníric per diverses d’aquestes i altres cançons de bressol, principalment de les comarques gironines i recollides en l’arxiu del Càntut. La voluntat és recuperar les cançons utilitzades en els moments més tendres de la criança i que han passat de generació en generació amb l’objectiu de tranquilitzar i fer adormir els infants. El repertori escollit consta de dotze cançons de bressol reinterpretades amb arranjaments delicats de collita pròpia i també de quatre poemes d’Enric Casasses recitats per ell mateix, ambientats en el món de la nit, del son i dels somnis.

Una coproducció del Càntut. Cançons de tradició oral, la Fira Mediterrània de Manresa i el Departa­ment de Cultura de la Generalitat de Catalunya