Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Albert Pla: ¿Os acordáis?

Theater

  • Albert Pla: ¿Os acordáis?
  • Albert Pla: ¿Os acordáis?

City: Montmeló

Place: Sala Polivalent de Montmeló

From Saturday 2 April 2022, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
¿Os acordáis? És el títol d'una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia, una composició tan llarga com el temps... Read more

¿Os acordáis? És el títol d'una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia, una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l'impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial.

Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó… Pla és un d'aquests exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua per a commoure, remoure i sorprendre. En aquesta ocasió puja a l'escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per a teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual, devastadora i electritzant.

Cançons que conten històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surrealistes en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en el desenfrenament.