Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ALESSIO ARENA al Festival Altaveu

Concerts, Cultural

  • ALESSIO ARENA al Festival Altaveu

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Jardins de l'Ateneu Santboià

From Saturday 11 September 2021, 19:00 h to 19:45 h

See description of the event
Sat 11 Sep
19:00 h
Finished
ALESSIO ARENANascut a Nàpols, l’Alessio és escriptor, cantautor i traductor i divideix la seva carrera entre Espanya i Itàlia. Acompanyat... Read more

ALESSIO ARENA

Nascut a Nàpols, l’Alessio és escriptor, cantautor i traductor i divideix la seva carrera entre Espanya i Itàlia. Acompanyat per Caterinangela Fadda i inspirat pels paisatges vibrants de la seva discografia, la seva música travessa fronteres culturals i lingüístiques convertint el relat en un conte sonor que enamora. 


  • Escenari Jardins de l’Ateneu Santboià
  • Accés al recinte per Carrer Agramunt, 13. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 18.45h
  • Inici actuació: 19h
  • Fi de l'actuació: 19.45h


* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.


  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/