Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Alma de Boquerón

Music

  • Alma de Boquerón

City: Barcelona

Place: Nau Bostik

From Sunday 13 June 2021, 12:30 h to 14:00 h

See description of the event
Sun 13 Jun
12:30 h
Finished
CONCIERTO PARA TODOS LOS BOQUERONES!Rumba mestiza de autorAlma de Boquerón el proper diumenge 13 de Juny a la Nau Bostik a l’hora del... Read more

CONCIERTO PARA TODOS LOS BOQUERONES!

Rumba mestiza de autor

Alma de Boquerón el proper diumenge 13 de Juny a la Nau Bostik a l’hora del vermut com a ells els hi agrada.


L’incombustible formació barcelonesa va publicar el seu nou disc el passat mes d’abril en ple confinament, però es va veure obligat a suspendre tota la seva gira de presentació programada com a conseqüència de la pandèmia. Els nombrosos seguidors de la banda han donat una magnífica acollida al nou disc però amb prou feines han pogut gaudir-lo en directe després d’un estiu atípic en que únicament van poder mantenir una desena dels concerts previstos.


El proper 13 de juny es proposen cantar a La Sagrera les 14 cançons que conformen “Sonrían, por favor” , un disc que continua aprofundint en el seu mestissatge d’estils que van de la rumba al pop/rock passant per la cançó d’autor amb unes lletres romàntiques, divertides, satíriques... que mai deixen indiferent.