Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ANNA ANDREU EN CONCERT A CAPELLADES

Music

  • ANNA ANDREU EN CONCERT A CAPELLADES
  • ANNA ANDREU EN CONCERT A CAPELLADES
  • ANNA ANDREU EN CONCERT A CAPELLADES

City: Capellades

Place: Teatre la Lliga

From Saturday 4 February 2023, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 4 Feb
20:30 h
Finished
LA MIDA (Hidden Track Records 2022) Anna Andreu amb Marina Arrufat / Feat Ferran PalauAnna Andreu acompanyada per Marina Arrufat,... Read more


LA MIDA (Hidden Track Records 2022)
Anna Andreu amb Marina Arrufat / Feat Ferran Palau

Anna Andreu acompanyada per Marina Arrufat, amb la participació del Ferran Palau, ens presentaran al Teatre La Lliga La mida, el seu nou disc.
Vuit cançons que immediatament s’han convertit en unes perfectes successores del peculiar estil que les caracteritza i que tant ens va atrapar en Els mals costums. La mida és un disc que, des de la més absoluta prudència, murmura sobre les maneres de contenir-se, dels límits i dels preàmbuls, dels esclats i de les conseqüències ja de sobres conegudes. Una reflexió al voltant de la mesura, passant per tots els matisos que la paraula ofereix.
Anna Andreu no sols manté intacte el seu particular encanteri, sinó que ha estat capaç de sumar elements que aconsegueixen fer florir, encara més, les seves cançons. A la ja reconeixible guitarra de l’Anna Andreu se sumen ara sons de sintetitzadors i línies de baix que uneixen forces al costat de la bateria i a les segones veus de Marina Arrufat i que completen cadascuna de les cançons. Un directe en el qual es tornen a presentar com a duet, però amb més contundència pel que fa al so i a la posada en escena.
Amb temprança i subtilesa, Anna Andreu ens regala una vegada més la bellesa de les seves lletres i de les seves cançons, sense grans artificis, però amb la capacitat d’impactar allí on les paraules més commouen
Anna