Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ANNA MARIA IORDACHE, Recital de la guanyadora del Certamen Llobet 2021

Concerts, Music

  • ANNA MARIA IORDACHE, Recital de la guanyadora del Certamen Llobet 2021

City: Tossa de Mar

Place: Església de Sant Vicenç

From Saturday 16 July 2022, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 16 Jul
20:00 h
Finished
Nascuda a Bucarest, Ana Maria Iordache és una de les guitarristes clàssiques romaneses més destacades de la seva generació. Ha estat... Read more

Nascuda a Bucarest, Ana Maria Iordache és una de les guitarristes clàssiques romaneses més destacades de la seva generació. Ha estat premiada en múltiples concursos internacionals de guitarra de prestigi, rebent el primer premi al Certamen Llobet, Festival Internacional de Guitarra de Madrid, Festival Internacional “Rierol de la Llum” (Espanya), Classical Guitar International Competition Sinaia, Eduard Pamfil i Maeştrii Chitarei (Romania).
El 2017 va llançar el seu àlbum debut “Reverie” gravat amb el segell romanès E&E Music Production, on presenta algunes de les obres de guitarra clàssica més reconegudes de Barrios Mangoré, Llobet, Granados i Albéniz.
Ana Maria va començar a tocar la guitarra a l'edat de sis anys amb Eugen Mang i va rebre la seva Llicenciatura en Interpretació Musical a la Universitat Nacional de Música de Bucarest sota la tutela de Conf. Dr. Catalin Stefanescu-Patrascu. Després de rebre el seu segon Mestre de la Universitat d'Arizona, actualment està fent el títol de Doctora en Arts Musicals dins de la mateixa universitat amb Tom Patterson.