Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ASSAJOS AMB PÚBLIC DE "PER FI SOL"

Theater

  • ASSAJOS AMB PÚBLIC DE "PER FI SOL"
  • ASSAJOS AMB PÚBLIC DE "PER FI SOL"
Out of stock

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Thursday 1 October 2020, 20:30 h Multiple sessions

See description of the event
Thu 1 Oct
20:30 h
Finished
Fri 2 Oct
20:30 h
Finished
“Descobreix tots els secrets de El Tricicle de la mà de Carles Sans... ara que per fi està...sol!”Ara que Tricicle es pren un descans... Read more

“Descobreix tots els secrets de El Tricicle de la mà de Carles Sans... ara que per fi està...sol!”

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals. Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’expliquen els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat.

Aquest espectacle realitza una residència tècnica al TA i per això permet l’assaig amb públic. Cal tenir en compte que veniu a veure un espectacle encara en creació i que això ho fa fins i tot, més emocionant!

90 minuts | CATALÀ 
Preu: 3€

Guió: Carles Sans
Direcció: José Corbacho i Carles Sans
Actor: Carles Sans

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!