Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

AUSTIN TV + BRIGHT JOY + FCKMYLIFE

Concerts

  • AUSTIN TV + BRIGHT JOY + FCKMYLIFE

City: Manresa

Place: EL SIELU

From Saturday 10 February 2024, 20:00 h to 23:55 h

See description of the event
Sat 10 Feb
20:00 h
Finished
2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 202410 de Febrer - AUSTIN TV (Mèxic) + BRIGHT JOY (Manresa) + FCKMYLIFE (Manresa) -... Read more

2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 2024


10 de Febrer - AUSTIN TV (Mèxic) + BRIGHT JOY (Manresa) + FCKMYLIFE (Manresa) - 10€ Ant. / 13€ Taq.


El Guirigall torna portant a Manresa, per primer cop, una banda internacional. Seran els mexicans Austin TV, una banda de post-rock instrumental d’enorme èxit al seu país. Aquest misteriós grup de músics emmascarats tornen a tocar després de gairebé una dècada d’inactivitat i vénen amb nou disc sota el braç: ‘Rizoma’ (2023). Acostumats a escenaris molt més grans, amb actuacions massives en festivals tan importants com Coachella (USA), Rock al Parque (Colombia) o l’última triomfant actuació al festival méxicà Vive Latino, on van reunir més de 30.000 persones. Aquest Febrer els mexicans portaran el seu potent directe a l’escenari del Sielu en el que promet ser una experiència molt especial.


Els manresans Bright Joy trepitgen per primer cop el Guirigall. El power trío, que compta amb dos membres de Los Valientes a les seves files, torna després d’un llarg període sense passar pels escenaris, per endinsar-nos a la cold-wave i el post-punk que els identifica.


Els acompanyaran els manresans Fckmylife, que repeteixen al Guirigall després de deixar un bon sabor de boca en la seva presentació en societat fa un anyet, i amb ganes de demostrar que segueixen creixent.


Horaris:

20:00h - Obertura de portes

20:30h - Banda 1

21:30h - Banda 2

23:00h - Banda 3

00:30h - Final actuacions 


*Els horaris d’actuació es decidiran de forma totalment aleatoria el mateix dia del concert. Volem afavorir que la gent vingui a primera hora i gaudeixi de totes les actuacions fins el final.