Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

'El Trencanous' - Ballet de Barcelona

Dance

  • 'El Trencanous' - Ballet de Barcelona
  • 'El Trencanous' - Ballet de Barcelona
  • 'El Trencanous' - Ballet de Barcelona

City: Barcelona

Place: Casino L'Aliança Poblenou

From Saturday 20 January 2024, 20:00 h to Sunday 21 January 2024, 17:30 h

See description of the event
5è any consecutiu a BARCELONA!El Ballet de Barcelona torna amb el seu aclamat Trencanous a la Ciutat Comtal!Quan el rellotge marca... Read more


5è any consecutiu a BARCELONA!


El Ballet de Barcelona torna amb el seu aclamat Trencanous a la Ciutat Comtal!

Quan el rellotge marca les dotze la nit de Reis, l’oncle Deulofeu fa entrega d’un peculiar Trencanous a la Clara. Un cop adormida, la valenta i atrevida jove, lluita amb ratolins entremaliats, i junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern, fins a arribar al Món dels Dolços. Un meravellós món ple de màgia i fantasia on tots dos són rebuts amb dolces danses de diferents cultures: la Xocolata espanyola, el Te xinès, el Cafè de l’Aràbia, el Massapà francès, Bastons de Menta russos i com no podia faltar en aquesta producció, els Carquinyolis i Neules catalans.

Un viatge de somnis on la nostra protagonista troba la seva força interior que desconeixia tenir. El plaer més dolç d'aquestes festes!


Gaudeix en exclusiva de la Butaca Daurada VIP, que inclou:

  • Les millors localitats a platea
  • Un programa de mà signat pels artistes
  • Oportunitat de pujar a l'escenari acabada la representació, per fer-se fotos i conèixer a tot l'elenc d'artistes del Ballet de Barcelona
  • Una ampolla de vi negre Round Table