Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Bany de gongs

Others

  • Bany de gongs
  • Bany de gongs
  • Bany de gongs

City: Arenys de Munt

Place: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

From Saturday 5 November 2022, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 5 Nov
19:00 h
Finished
El so dels gongs és el so OM de la creació de l'univers. La seva vibració et transporta a un estat de consciència on pots connectar... Read more

El so dels gongs és el so OM de la creació de l'univers. La seva vibració et transporta a un estat de consciència on pots connectar amb la teva essència.

Podràs viure una experiència única en connexió plena amb el moment present. Una meditació profunda i sanadora des d'on podràs alliberar el torrent de pensaments, tensions i preocupacions per sentir-te renèixer, capaç, creatiu/va i en pau.

Les vibracions sonores emeses pel Gong tenen un efecte curatiu. Actuen facilitant el moviment de l'energia a través de la membrana cel·lular.

Un bany de Gong és una excel·lent oportunitat per aturar-se, centrar-se en la respiració, i reequilibrar el sistema nerviós. A mesura que ens relaxem la pressió arterial i les hormones d'estrès disminueixen, permetent que el sistema immunològic funcioni més eficientment.

És recomanable portar un mat (màrfega) i una manta per tapar-te. Pots portar també una ampolla amb aigua, preferentment de vidre, i algun objecte personal que vulguis carregar amb l'energia que es generarà.

Organitza: Anna Missé i Centre Moral

A càrrec de Prem Tara Gong (Silvia Saranpal i Vador Piqué)


Més informació: https://centrearenysdemunt.cat/2022/09/01/bany-de-gongs/