Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Nadal amb Blue Apples - Marató de TV3

Concerts, Music

  • Nadal amb Blue Apples - Marató de TV3

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Friday 17 December 2021, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Fri 17 Dec
20:00 h
Finished
Als concerts de Blue Apples despleguen les harmonies del jazz i de la bossa nova, el ritme trepidant del swing i la profunditat del... Read more

Als concerts de Blue Apples despleguen les harmonies del jazz i de la bossa nova, el ritme trepidant del swing i la profunditat del blues. Més enllà d'etiquetes i gèneres, és música per ser escoltada amb la pell.

Amb molta passió i entusiasme, els Blue Apples han cuinat un apetitós repertori que inclou temes de Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Ray Charles, AC Jobim i d'altres grans autors i intèrprets de l'època daurada del jazz, afegint-hi condiments de la seva pròpia collita i en aquest concert, també temes nadalencs.

La banda neix el 2015, al Vallès Occidental, i des d'aleshores ha actuat a diferents espais de Catalunya com al Jamboree, JazzSí... entre d'altres.

Blue Apples està formada per: Tere Fernández (veu), Jordi Valls (piano), Augusto Serrano (guitarra), Oriol Hernández (baix) i Jordi Pascual (bateria).