Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cartes d'Amor

Theater

  • Cartes d'Amor
  • Cartes d'Amor
  • Cartes d'Amor

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Can Massallera

Start: Sunday 12 March 2023, 19:00 h

See description of the event
Sun 12 Mar
19:00 h
Finished
Cartes d’amor Lloll Beltran i Alex CasanovasLLOLL BERTRAN I ÀLEX CASANOVAS PROTAGONITZEN UNA AUTÈNTICA COMÈDIA ROMÀNTICA, DIVERTIDA... Read more

Cartes d’amor

Lloll Beltran i Alex Casanovas


LLOLL BERTRAN I ÀLEX CASANOVAS PROTAGONITZEN UNA AUTÈNTICA COMÈDIA ROMÀNTICA, DIVERTIDA I EMOTIVA.


Autor: A.R. Gurney / Adaptació: Marc Rosich

Direcció: Jordi Andújar i Marc Rosich

Intèrprets: LLoll Bertran i Àlex Casanovas


El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d’amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

Melissa Gardner i Andrew Ladd III, encarnats pels coneguts actors Lloll Bertran i Àlex Casanovas, es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.

DURADA: 110 minuts

Presentació a TVE: LINK

Descarrega't aquí el programa de la temporada: LINK

Preus

L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.