Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cicle de Cinema Gaudí: My Mexican Bretzel

Cinema

  • Cicle de Cinema Gaudí: My Mexican Bretzel

City: Santa Maria de Miralles

Place: Local Social de les Antigues Escoles

From Saturday 19 June 2021, 19:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 19 Jun
19:00 h
Finished
Pel.lícula del mes de Juny: My Mexican BretzelDiari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del... Read more

Pel.lícula del mes de Juny: My Mexican Bretzel

Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és un viatge a través de la vella Europa i un relat clàssic hereu dels melodrames de Douglas Sirk.

Amb “My Mexican Bretzel”, desdibuixant els límits entre realitat i la ficció, la cineasta catalana Giménez Lorang explora el concepte de la memòria a través d’ un relat que esdevé un somni romàntic. Guanyadora del premi Gaudí a Millor documental, s’ha endut també els premis a Millor guió (una fita que només havia aconseguit un altre documental l’any 2010, “Garbo, l’espia”) i a Millor muntatge (compartit amb Cristóbal Fernández).