Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CineXic: "Gordon i Paddy" de Linda Hambäck

Cinema

  • CineXic: "Gordon i Paddy" de Linda Hambäck

City: Montmeló

Place: Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta

From Friday 20 January 2023, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb... Read more

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

Recomanada a partir de 5 anys.

Entrada gratuïta amb aforament limitat.

Col·laboren: Òmnium Cultural i el CPNL de Montmeló

Projecte CineXic- Circuit de Cinema Infantil en Català

CineXic és el nou programa d’impuls a la difusió del cinema infantil en català creat entre Òmnium Cultural i les distribuïdores Pack Màgic i Rita&Luca, a través de la creació d’un circuit estable d’espais que vulguin apostar per una programació regular de cinema familiar en català complementària als circuits més comercials, tot creant i fidelitzant nous públics.

Aquest circuit vol ser un viver de nous espais, una xarxa que se suma al circuit d’estrenes que ja té el nostre país i que permeti arribar a diferents indrets de Catalunya on avui no hi ha una programació estable de cinema familiar en català.

L’objectiu és treballar amb espais equipats interessats en dinamitzar la programació infantil en llengua catalana per arribar a tothom, a tots aquells ciutadans i ciutadanes que volen cinema en català i que no hi poden accedir, per defensar el seu dret a la diversitat i a gaudir de continguts de qualitat. Crear una nova comunitat d’espais i sales que apostin pel cinema en català mitjançant una cita estable amb el cinema infantil de qualitat en català formada per 8 títols anuals.