Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FESTIVAL GUSPIRA - Concert amb Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic

Concerts, Music

  • FESTIVAL GUSPIRA - Concert amb Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic

City: Santa Maria de Martorelles

Place: Parc de la Torrentera

From Saturday 3 September 2022, 22:30 h to 23:55 h

See description of the event
Sat 3 Sep
22:30 h
Finished
Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del... Read more

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.

Després de l’estrena a Paris de 28 i mig, el darrer muntatge teatral d’Oriol Broggi, el co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- reprèn la gira del seu debut en solitari.

Gravat entre 2019 i 2020 i mesclat en ple confinament, El ball i el plany és un viatge apassionant per tots els mons que caben a l’acordió de Joan Garriga: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i evidentment, el nord de Mèxic que inspira la seva formació. Acompanyat del seu fidel company de mil batalles, Marià Roch (baix), el fogoner de la caldera rítmica, Rambo (bateria), i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), el veritable hereu de Gato Pérez es consagra a l’olimp de la fusió sense confusió.