Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FESTIVAL GUSPIRA - Concert amb Sandra Bautista

Concerts, Music

  • FESTIVAL GUSPIRA - Concert amb Sandra Bautista

City: Santa Maria de Martorelles

Place: Parc de la Torrentera

From Saturday 3 September 2022, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 3 Sep
20:00 h
Finished
Sandra Bautista (Martorelles, 1995) Cantant, compositora i mestra. Una de les veus més encisadores que es poden trobar al panorama... Read more

Sandra Bautista (Martorelles, 1995)

Cantant, compositora i mestra. Una de les veus més encisadores que es poden trobar al panorama musical actual. Sobre l’escenari, com una ràfega d’aire fresc, interpreta amb una veu melodiosa impecable tècnicament.

La seva música et proposa un viatge des de l'arrel de les cançons amb lletres carregades de poesia i contingut i unes melodies i harmonies treballades de manera meticulosa.

El seu estil és una mescla de tradició amb tocs actuals: amb tocs llatins, interpreta la cançó d'autor d'una forma que no deixa indiferent a ningú.

Al concert de la Sandra Bautista podrem escoltar les cançons dels seus dos primers àlbums i algunes inèdites. Totes elles són dards que arriben a l'ànima, amb lletres carregades de poesia i contingut que van de la reflexió a la quotidianitat. Les influències diverses (pop, folk, bossanova, ritmes llatins...) la duen a composar melodies i harmonies potents vestides amb una producció eclèctica que sorprèn l'espectador.

El concert està ple de matisos i dinamisme, amb una posada en escena propera i càlida amb el públic, en què la Sandra interpreta de manera impecable i provoca mirades i silencis atents però també cants i, fins i tot, arrenca algun riure entre l’audiència.