Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert Casal Català de Joan Vázquez amb "Feeling good"

Concerts

  • Concert Casal Català de Joan Vázquez amb "Feeling  good"
  • Concert Casal Català de Joan Vázquez amb "Feeling  good"
  • Concert Casal Català de Joan Vázquez amb "Feeling  good"

City: Hostalets de Pierola, Els

Place: Sala del Casal Català dels Hostalets de Pierola

From Saturday 8 October 2022, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 8 Oct
19:00 h
Finished
Joan Vázquez presenta Feeling Good, on es posa en la pell d’un autèntic crooner interpretant amb molt de swing les seves particulars... Read more

Joan Vázquez presenta Feeling Good, on es posa en la pell d’un autèntic crooner interpretant amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat més vintage, tot i incorporant-hi algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent peces orquestrades i d’altres més íntimes.

La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica gamberro i provocador, fa temps que es cou al cap de Vázquez. Els sons i els ritmes del Rat Pack sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat.

El repertori inclou temes mítics en el seu anglès original, versions de clàssics en català (Em Posen Molt els Teus Ulls-I Get a Kick Out of You, A celebrar-ho-Making Whopee…) i la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Can’t take my eyes off you o Creep de Radiohead.