Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert de Bach, Turina i Suite de Nadal

Concerts

  • Concert de Bach, Turina i Suite de Nadal
  • Concert de Bach, Turina i Suite de Nadal
  • Concert de Bach, Turina i Suite de Nadal

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Saturday 12 December 2020, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Sat 12 Dec
19:00 h
Finished
Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes té el plaer de presentar un concert extraordinari de Nadal de música clàssica centrat... Read more

Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes té el plaer de presentar un concert extraordinari de Nadal de música clàssica centrat en les figures de Johann Sebastian Bach i Joaquín Turina amb un programa insòlit i una formació on podrem veure l'orquestra de Cambra amb un majestuós piano de cua a l'escenari.

Com a obertura per a aquesta inaudita festa musical Nadalenca s'interpretarà un recull de peces de música clàssica de diferents compositors seguit del concert en Fa menor BMW 1056 de Bach, la Rapsodia Simfónica Op. 66 de Turina i acabant amb les bandes sonores més conegudes i nadales per acabar la vetllada.

Un esplèndid concert sota la batuta del director Càndid Rodríguez i amb la gran pianista terrassenca Ingrid Cusidó per celebrar els més de setze anys que l'orquestra funciona.

*** info Covid-19: El pati de butaques respecta el metre de distància entre seients. Us preguem que sigueu responsables, no us canvieu de lloc i no vingueu si presenteu cap símptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins la sala. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!