Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES

Concerts, Dance

  • Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES
  • Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES
  • Concert de Cap d'Any al Liceu ENTRADES EXHAURIDES

City: Arenys de Mar

Place: Gran Teatre del Liceu (Barcelona)

From Sunday 1 January 2023, 17:30 h to 22:00 h

See description of the event
Si ets un dels amants de la música clàssica, els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de les flors, El vals de l'emperador... Read more

Si ets un dels amants de la música clàssica, els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de les flors, El vals de l'emperador o Champagne, et seran familiars. El vals més cèlebre de tots, El Bell Danubi blau i la Marxa Radetzky completen aquest extraordinari concert que ha apassionat a més de 5 milions d'espectadors de tot el món.

Musikverein de Viena, Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parco della Musica de Roma, al Gran Teatre de Liceu, el Palau de la Música de Barcelona o el Teatre Real de Madrid... Aquestes només són algunes de les sales que es van omplir per veure un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical.

Ara tu també podràs gaudir d'aquest fenomen musical amb la Strauss Festival Orchestra i l' Strauss Festival Ballet Ensemble.

Reserva la teva entrada el més aviat possible i no et quedis sense el regal perfecte per aquest Nadal.

  • Sortida amb autocar a les 17:30h - Davant el Calisay.
  • Arribada a Arenys a les 22h aproximadament.