Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CONCERT DE JOAN REIG

Concerts

  • CONCERT DE JOAN REIG
  • CONCERT DE JOAN REIG

City: Moià

Place: Espai Cultural Les Faixes

From Saturday 3 December 2022, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 3 Dec
20:00 h
Finished
L'Espai Cultural Les Faixes de Moià acollirà el dissabte 3 de desembre un concert de Joan Reig. Presenta el seu segon disc en solitari... Read more

L'Espai Cultural Les Faixes de Moià acollirà el dissabte 3 de desembre un concert de Joan Reig. Presenta el seu segon disc en solitari «BAGATZEM».

Joan Reig, conegut sobretot per ser el bateria d'Els Pets i també per una llarga trajectòria que l'ha dut a formar part d'altres grups com Mesclat o Refugi, ens presenta ara el segon disc signat amb el seu nom, BAGATZEM!!

En el disc hi trobem un recull de cançons i poemes recents de collita pròpia, la majoria fruit de la recerca de respostes que ajudin a entendre el món d'ara mateix. Cansat de guaitar enfora i no trobar el que cercava, és de dins de la balconada de l'ànima d'on han sortit els versos i les melodies que l'han ajudat a guarir-se i agafar forces per seguir qüestionant el món i a un mateix.

Bagatzem és on guardem la collita, elaborem el vi, triem les avellanes, encaixem la fruita, és a on anem a cercar les llavors i l'adob per tornar a plantar i sembrar. És on forgem la vida mentre la tremuja l'engoleix i els corrons la trituren inexorablement. Bagatzem és aquell lloc ple de vida que va morint a poc a poc.

Aforament limitat!!

Preu entrada: 3 euros