Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert: Els Pets

Concerts, Music

  • Concert: Els Pets
  • Concert: Els Pets
  • Concert: Els Pets

City: Cubelles

Place: Plaça del Mercat (Carrer Nou)

From Sunday 4 September 2022, 20:30 h to 23:00 h

See description of the event
Sun 4 Sep
20:30 h
Finished
Concert de Els Pets a la Festa de la Verema de Cubelles 2022. Obertura de portes: 19:00h.19h. Actuació de ZeBrass Marching Band20:30h.... Read more

Concert de Els Pets a la Festa de la Verema de Cubelles 2022. 

Obertura de portes: 19:00h.

19h. Actuació de ZeBrass Marching Band

20:30h. Els Pets

22:30h. Actuació de ZeBrass Marching Band

www.festadelaverema.cat

Entrada general: 10€

Entrada gratuïta els menors de 12 anys - (AMB ENTRADA INFANTIL)

*Descarrega AQUÍ l'autoritza OBLIGATÒRIA per l'accés dels menors de 16 anys.

**Els menors de 16 anys hauran d'entrar al recinte acompanyats per un adult.


Els Pets tornen amb un cop de puny a la taula. 1963 és un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Dotze cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica però al mateix temps amb voluntat trencadora i contemporània.

En aquest nou disc, el tretzè de la seva trajectòria, Els Pets, amb la producció austera i sense colorants de Joan Pons, fan una clara aposta sonora per l’optimisme adult, amb cançons curtes i directes sense cap mena de farciment, peces de poc metratge amb un punt extra de vitalitat. Tot, encarat a vestir unes lletres que recuperen el toc irònic i descregut de treballs anteriors, sense oblidar el detallisme ple de sensibilitat que els caracteritza.

Escoltant les dotze noves cançons queda clar que el trio tarragoní no s'ha deixat amanyagar pels premis i guardons dels darrers temps i que ha decidit teixir un antídot sonor a la grisor de la pandèmia, un al·legat musical a les ganes de viure i als bons temps que de segur han de venir.