Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Coral Crescendo, Cor de Ponent i Orquestra Camerata Da Capo

Music

  • Coral Crescendo, Cor de Ponent i Orquestra Camerata Da Capo

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Auditori Palau Falguera

From Sunday 11 June 2023, 18:30 h to 19:30 h

See description of the event
En motiu del 20è aniversari, la Coral Crescendo de l’Ateneu Santfeliuenc presenta el Glòria de Vivaldi el proper 11 de juny a la tarda... Read more

En motiu del 20è aniversari, la Coral Crescendo de l’Ateneu Santfeliuenc presenta el Glòria de Vivaldi el proper 11 de juny a la tarda a l'Auditori Palau Falguera.

El concert comptarà amb la participació del Cor de Ponent i l’Orquestra Camerata Da Capo en una vetllada que, a més a més del Glòria de Vivaldi, constarà de música de Haendel i de Mozart.

Si bé el Glòria és una obra que la Crescendo ja havia interpretat, aquesta ocasió no n’és una qualsevol. Per una banda celebra un recorregut important amb el 20è aniversari, però, a més, representa el primer projecte amb orquestra després d’una època tan difícil pel món coral com ha estat la pandèmia. A això s’uneix la col·laboració per primera vegada amb el Cor de Ponent i la Camerata Da Capo que demostra que en els 20 anys de trajectòria d’aquesta coral de l’Ateneu Santfeliuenc, la vitalitat i les ganes de compartir música romanen com als inicis!