Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

12 Cuerdas a Terrassa

Concerts, Music

  • 12 Cuerdas a Terrassa

City: Terrassa

Place: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

From Sunday 21 March 2021, 20:00 h to Monday 22 March 2021, 15:00 h

See description of the event
Sun 21 Mar
20:00 h
Finished
Diumenge 21 de març de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava 12 CUERDAS Taquilla 12€ / Anticipada 10€ 12Cuerdas és el duo musical de Víctor... Read more

Diumenge 21 de març de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava

12 CUERDAS

Taquilla 12€ / Anticipada 10€

12Cuerdas és el duo musical de Víctor Martínez i Rubén Lorente, dos amics de tota la vida que s’uneixen per compartir, improvisar i fusionar música. Ambdós músics tenen una dilatada experiència tocant en directe i gravant discos amb altres artistes com D’Callaos o Sandra Bautista.

Després de molts concerts i treball presenten el seu primer disc autoeditat. Amb una producció molt cuidada i unes col•laboracions de luxe, aquest disc reflexa fidelment el seu so, el seu estil i la seva forma d’entendre la música. Trobem nou temes instrumentals que es mouen entre el flamenc i el jazz. Composicions pròpies i versions de músics que admiren (Paco de Lucía, Lennon/McCartney, Chucho Valdés o Michel Camilo entre d’altres) conviuen perfectament en aquest disc ple de matisos i energia.

Tant al disc com en directe, 12Cuerdas es vesteix de gala amb la col•laboració especial de Xavi Castillo al baix elèctric i de Sergio Martín a la bateria i percussió.

Víctor Martínez Guitarra Elèctrica

Rubén Lorente Guitarra Flamenca

Col•laboració:

Xavi Castillo Baix Elèctric

Sergio Martín Bateria i Percussió