Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Desconcerto

Music

  • Desconcerto
  • Desconcerto
  • Desconcerto

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Friday 24 February 2023, 20:00 h

See description of the event
Fri 24 Feb
20:00 h
Finished
Durada espectacle: 75 minuts Interpretació: Orquestra Cambra de l’Empordà Descripció: “Desconcerto” és una trobada de qualitat entre... Read more

Durada espectacle: 75 minuts

Interpretació: Orquestra Cambra de l’Empordà

Descripció: “Desconcerto” és una trobada de qualitat entre la música, el teatre, l'humor i l'emoció dels espectadors de totes les edats i cultures.

És el segon projecte de Jordi Purtí i Orthemis Orquestra (Nova Orquestra de Cambra de l'Empordà), després del gran èxit de “Concerto a Tempo d’Umore”. Una fusió de música clàssica amb posada en escena moderna, que combina el dinamisme del teatre gestual amb el rigor dels grans compositors de la història de la música.

L'espectacle està dirigit per Jordi Purtí, és guanyador dels premis:

“Young Audiences Music Awards” (YAMAWARS de JMI Jeunesses Musicals International) al “Millor espectacle de gran format” i al “Premi del Público”, IV Big Kids Festival de Moscou al Premi Especial “Elecció dels Pares” el 2021.

Premi FETEN a Gijón (Fira Europea d'arts escèniques per a nens i nenes), el 2022.