Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Dins del cor

Familiar, Theater

  • Dins del cor

City: Figueres

Place: Sala Toni Montal - LA CATE

From Sunday 2 October 2022, 11:30 h to 12:05 h

See description of the event
Sun 2 Oct
11:30 h
Finished
ELS MEUS PRIMERS CONTES Dins del cor Ada Cusidó 2 d’octubre a les 11.30h Sala Toni Montal Quan surt el sol, estenem la roba al balcó,... Read more

ELS MEUS PRIMERS CONTES

Dins del cor

Ada Cusidó

2 d’octubre a les 11.30h

Sala Toni Montal

Quan surt el sol, estenem la roba al balcó, perquè s’eixugui amb el vent suau. Al balcó hi viuen uns amics que m’agrada com són: En Samuel, que viu a la butxaca de la camisa de quadres i esquitxa tothom amb la seva grossa cua; en Nicolau que vola feliç buscant amb qui compartir la tarda, el bromista Cuc Maluc que t’agafarà el nas i se l’amagarà a la butxaca, la presumida Filomena, mandrosa, poruga, i fina com les flors!!! Tots feliços compartim estones, juguem a pilota, saltem i ballem, però qui viu a la butxaca de la samarreta de colors? Ningú l’ha vist mai. Només surt quan tothom dorm! Psssssttttttttt, que es desperta! Un conte dolç, sobre l’amistat i la companyia.


PER A NENS MENORS DE 4 ANYS.


Durada: 35 minuts

5 €. Socis: 4€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.