Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

DIVENDRES DE CINE - SUFRAGISTES - CINEMAPROP

Cinema

  • DIVENDRES DE CINE - SUFRAGISTES - CINEMAPROP

City: Badalona

Place: Círcol Catòlic

Start: Friday 5 March 2021, 19:00 h

See description of the event
Fri 5 Mar
19:00 h
Finished
Poc abans d’esclatar la Primera Guerra Mundial, al Regne Unit va néixer un moviment dut a terme per un grup de dones, conegudes com... Read more

Poc abans d’esclatar la Primera Guerra Mundial, al Regne Unit va néixer un moviment dut a terme per un grup de dones, conegudes com les SUFRAGISTES. Un moviment de reforma econòmica, política i social que primordialment va promoure el dret a vot de les dones, que finalment van aconseguir l’any 1917.

Maud, la protagonista del film, ens mostra en primera persona la constant lluita i radicalització de les dones britàniques de classe baixa fins al punt d’arriscar absolutament tot el que tenien (casa, feina, fills i filles i inclús la vida) per aconseguir la igualtat de gèneres.

Sens dubte, una pel·lícula per destapar de forma elegant i delicada les vergonyes protagonitzades per la societat.


  • Reserva la teva butaca
  • Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  • Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:


***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.