Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

DUO NIHZ Klezmer i mes enllà

Concerts, Music

  • DUO NIHZ Klezmer i mes enllà

City: Platja d'Aro

Place: Esglesia Parroquial de Sta.Maria

Start: Friday 13 August 2021, 21:30 h

See description of the event
Fri 13 Aug
21:30 h
Finished
"Klezmer i més enllà': la virulenta trobada melancòlica entre la música jueva i la música clàssica amb un toc de comèdia. Aquest concert... Read more

"Klezmer i més enllà': la virulenta trobada melancòlica entre la música jueva i la música clàssica amb un toc de comèdia.

Aquest concert conté música tradicional klezmer barrejada amb obres compostes especialment per al Duo NIHZ de Nikita Koshkin, Gianmartino Maria Durighello, Annette Kruisbrink, Theo Willemze, Louis Ignatius Gall i altres compositors. Barrejat amb un toc de comèdia per arranjaments propis del Duo NIHZ, incloent la Circus Music de Carlo Domeniconi.

«Duo NIHZ té una connexió molt forta amb la música jueva. El meu avi era jueu. Va ser l'únic membre supervivent de la seva família a la Shoah. Aquest fet va tenir un paper important en la meva educació i el meu desig de tocar música jueva, familiaritzar-me amb les tradicions jueves i que tots els israelians provenen del meu rerefons familiar. Per a mi no només és tocar música, sinó dedicar la nostra música a la història jueva, als costats assolellats i foscos. La nostra música és la meva manera d'"posar en contacte" amb els meus antecedents i honorar aquest rerefons» (Bobby Rootveld).