Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EJ MARAIS+ FURGUSON A TERRASSA

Concerts, Music

  • EJ MARAIS+ FURGUSON A TERRASSA
  • EJ MARAIS+ FURGUSON A TERRASSA

City: Terrassa

Place: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

From Sunday 2 May 2021, 20:00 h to Monday 3 May 2021, 15:00 h

See description of the event
Sun 2 May
20:00 h
Finished
Diumenge 2 de maig de 2021 a les 20 h. Nova Jazz CavaEJ MARAIS + FURGUSONTaquilla 12€ / Anticipada 10€EJ MARAISUn visió fresca de la... Read more

Diumenge 2 de maig de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava

EJ MARAIS + FURGUSON
Taquilla 12€ / Anticipada 10€

EJ MARAIS

Un visió fresca de la condició moderna que barreja nostàlgics paisatges sonors amb sedòs R & B.

Ells, amb aquest so característic que barreja l'orgànic i el digital, concilien la il•lusió positivista de dos moviments, aparentment antagònics, com el transhumanisme i el retorn a la natura. En aquest tercer disc sonen, per posar un altre exemple -si és possible- encara més estrany, com si Jeff Koons s'hagués ubicat en el barroquisme: tan ornamental i alhora, tan net i nítid. Gairebé sembla un èxit que entre tanta boja referència, hagin aconseguit una acurada cohesió artística.

EJ Marais, estrany, eloqüent, debuta amb un LP de composicions contemporànies que aborden la vida quotidiana de l'artista a principis de la dècada de 2020. La seva descripció a Instagram: "Folk / Dubstep / Country" parla del seu enfocament postmodern, dels gèneres tradicionals, bedroom R & B i breakbeat balear, al costat d'un accent britànic sense cap tipus de pretensió. «Cuts», el seu àlbum és el debut melodramàtic d'un vocalista, compositor i productor que es desenvolupa en l'ús d'instruments orgànics, sintetitzadors vaporwave i autotune fet amb gust.

FURGUSON
So retro-futurista girant al voltant de ritmes hipnòtics que et transporta a dalt de la muntanya.
Si el moviment modernista català pogués ser reinterpretat ara, amb una òptica líquida i digital, sonaria a Furguson. Les mateixes arquitectures entre el natural i l' oníric, però treballades des de la fluïdesa del so, obviant la rigidesa i l'estoïcisme de la matèria.
Furguson aposten per l'optimisme; més espiritual que naïf, i sense la ironia de PC Music.