Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL ACONTECIMIENTO (Castellà)

Cinema

  • EL ACONTECIMIENTO (Castellà)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Friday 25 March 2022, 19:30 h to 21:30 h

See description of the event
El Acontecimiento el tabú de l’avortament L’esdeveniment (Happening), pel·lícula dirigida per Audrey Diwan i protagonitzada per Anamaria... Read more

El Acontecimiento el tabú de l’avortament

L’esdeveniment (Happening), pel·lícula dirigida per Audrey Diwan i protagonitzada per Anamaria Vartolomei, adapta la novel·la homònima d’Annie Ernaux en què l’autora francesa narrava les seves pròpies vivències en intentar aturar el seu embaràs a la França dels anys 60. Guanyadora del festival de Venècia del 2021, es projecta el 24 de març dins el II Cicle Dia Internacional de la Dona organitzat per Cineclub Sitges.

Sinopsi

Film que ens trasllada a França a mitjans dels anys 60. En aquest context, Anne (Anamaria Vartolomei), una jove i destacada estudiant amb un gran futur per davant, es queda embarassada sense voler. De la nit al dia veu com el seu somni d’acabar els estudis desapareix, i no es podrà escapar de les asfixiants restriccions del seu entorn. Amb els exàmens finals a la cantonada i un nadó que no para de créixer al seu interior, la joveneta decideix posar cartes a l’assumpte fins i tot si suposa confrontar la vergonya, el dolor i fins a anar a la presó per això.

Fitxa Tècnica

Gènere: Drama

Durada: 100′

Director: Audrey Diwan

Any: 2021

Idioma original: Francès

País: França