Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL BUEN PATRÓN

Cinema

  • EL BUEN PATRÓN

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Thursday 10 February 2022, 17:30 h to 19:30 h

See description of the event
El Buen Patrón al Cinema Prado Sitges Excel·lent pel·lícula presentada a la 69 Edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià. L’encertadíssim... Read more

El Buen Patrón al Cinema Prado Sitges

Excel·lent pel·lícula presentada a la 69 Edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià. L’encertadíssim guió i la direcció d’El Buen Patrón han estat a càrrec de Fernando León de Aranoa. Guanyador de nombrosos premis com els Goya, Concha de Oro i Ariel, el seu interès per temes socials ha quedat palès una vegada més. Només que aquesta vegada des del punt de vista dun cínic empresari.

El camaleònic Javier Bardem, que ja ha treballat altres vegades amb l’esmentat director, Manolo Solo (Sevillanas a Brooklyn) i la jove promesa Almudena Amor, són alguns dels seus intèrprets.

Sinopsi

Bàscules Blanco, una empresa de producció de balances industrials en una ciutat de províncies, espera la visita d’una comissió de la qual depèn l’obtenció d’un premi local a l’Excel·lència Empresarial: les coses han de ser perfectes per a aquest moment. No obstant això, tot sembla confabular en contra. En el poc temps de què disposa, Blanco intenta tornar a la seva empresa l’equilibri perdut: tracta de resoldre els problemes dels seus empleats, creuant per això totes les línies imaginables.

Fitxa Tècnica

Calificació: +12 anys

Gènere: Drama / Comèdia

Durada: 120′

Direcció: Fernando León De Aranoa

Any: 2021

Repartiment: Javier Bardem, Manolo Solo, Almudena Amor

Idioma original: Castellà

País: Espanya