Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL CIRC DELS IMPOSSIBLES-MAG STIGMAN

Familiar

  • EL CIRC DELS IMPOSSIBLES-MAG STIGMAN
  • EL CIRC DELS IMPOSSIBLES-MAG STIGMAN

City: Gavà

Place: Espai Maragall

Start: Saturday 19 December 2020, 17:30 h

See description of the event
Sat 19 Dec
17:30 h
Finished
Espectacle de Màgia i Circ.El Mag Stigman presenta “El Circ dels Impossibles” un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme,... Read more

Espectacle de Màgia i Circ.

El Mag Stigman presenta “El Circ dels Impossibles” un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. Una barreja explosiva per a tota la família!

En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dossis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intentarà que la màgia de la pista resorgeixi com anys enrere.

Després del seu últim treball, “Més que Màgia”, l’espectacle en que l’il·lusionisme s’unia amb coreografies de dansa moderna, el Mag Stigman s’endinsa ara en el fabulòs món del circ per fer una festa escènica. Una autèntica experiència multidisciplinar que tothom recordarà.

Edat recomanada: a partir de 4 anys.