Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL CONTADOR DE CARTAS (Castellà)

Cinema

  • EL CONTADOR DE CARTAS (Castellà)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Friday 14 January 2022, 17:00 h to 19:00 h

See description of the event
El Contador de Cartas al Prado El prestigiós director i guionista Paul Schrader torna a posar-se després de les càmeres quatre anys... Read more

El Contador de Cartas al Prado

El prestigiós director i guionista Paul Schrader torna a posar-se després de les càmeres quatre anys després de signar El reverend, una de les millors pel·lícules del 2017. Amb Martin Scorsese com a productor executiu, aquest any ens presenta El contador de cartes (The Card Counter), amb Oscar Isaac al paper principal (‘Dune’, ‘A propòsit de Llewyn Davis’) acompanyat de Tye Sheridan (‘Ready Player One’), Tiffany Haddish (‘Sòcies i enemigues’) i Willem Dafoe (‘El Faro’, ‘Van Gogh, a les portes de l’eternitat’).

Sinopsi

La redempció és una carta difícil de guanyar a la pel·lícula de Paul Schrader El comptador de cartes. Amb la intensitat cinematogràfica pròpia del seu director, aquest thriller ens explica la història d’un antic interrogador militar convertit en jugador professional que viu turmentat per les decisions del seu passat, amb una posada en escena marcada per les interpretacions extraordinàries de les estrelles Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan i Willem Dafoe.

Fitxa Tècnica

Calificació:

Gènere: Drama,Thriller

Durada: 112′

Director: Paul Schrader

Any: 2021

Repartiment: Oscar Isaac, Tye Sheridan, Tiffany Haddish, Willem Dafoe, Bobby C. King, Alexander Babara, Marcus Wayne, Don Lay, Britton Webb, Hassel Kromer, Marlon Hayes, Justine Salas, Sherri Piper

Idioma original: Anglès

País: Estats Units