Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El pequeño poni

Theater

  • El pequeño poni
  • El pequeño poni
  • El pequeño poni

City: Montornès del Vallès

Place: Espai Cultural Montbarri

From Saturday 27 February 2021, 19:00 h to 20:15 h

See description of the event
Sat 27 Feb
19:10 h
Finished
El pequeño poni de Paco Bezerra parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a... Read more

El pequeño poni de Paco Bezerra parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a allò que els altres consideren normal per no patir rebuig o defensant la diferència.

L’obra, basada en diversos casos reals, acaba sent un al·legat en favor de la llibertat, un proclama que ens recorda que “nosaltres” no significa nosaltres els iguals, sinó nosaltres els diferents: nos-altres, jo i els altres.

Sinopsi:

En Luismi té deu anys i gairebé sempre va a l’escola amb la seva motxilla de My little pony. Diu que és un talismà per a ell, que li porta sort i que el protegeix, però, un dia, el director de l’escola li prohibeix l’entrada al centre si continua portant aquella motxilla.


Fitxa artística:

Dramatúrgia: Paco Bezerra

Direcció: Mercè Vila Godoy

Repartiment: Glòria Sirvent i Sergio Matamala

Producció: Flyhard Produccions / Sala Flyhard


Hi haurà un col·loqui post funció amb la participació de:

  • Mònica Algueró Nieto, presidenta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social, membre de la Comissió de Cultura i Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
  • Sergio Matamala i Glòria Sirvent, intèrprets de EL PEQUEÑO PONI. 

Durada: 75 minuts. Públic recomanat: a partir de 16 anys.


Preu: 5 € (amb bonificacions disponibles - no acumulables).


Més info: https://www.salaflyhard.com/pequenoponi