Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El viatge de l'elefanta Sara

Familiar

  • El viatge de l'elefanta Sara

City: Pineda de Mar

Place: Pineda de Mar

From Sunday 5 November 2023, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sun 5 Nov
18:00 h
Finished
El viatge de l’elefanta Sara és un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació. A un món on tot és... Read more

El viatge de l’elefanta Sara és un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació. A un món on tot és possible. El conte és un recorregut per les emocions dels personatges: la timidesa, la valentia, la felicitat, l’enuig i la susceptibilitat, tractades amb ulls d’infant.

La música i la poesia són presents en diversos moments de l’espectacle, que inclou cançons tradicionals cantades en directe, amb arranjaments originals que ajuden al desenvolupament de les capacitats expressives i la sensibilitat teatral, i estimula la receptivitat: la imaginació i la fantasia, l’atenció, l’observació i l’escolta activa.

Anant al darrere de la Marieta, la bibliotecària del barri, comença una aventura que ens durà a l’Àfrica. Allà coneixerem la Sara, l’elefanta somiatruites, vergonyosa i poruga, que persegueix un somni: volar amb bicicleta per damunt del núvols.

​Pedalant dalt de la seva bicicleta vermella, coneixerà la resta de protagonistes: el gall Marcel, en Max el Camell, el senyor Caragol… Junts creuran que res és impossible i perseguiran els seus somnis fins a aconseguir-los.


Durada: 55 minuts aprox.

Recomanat: a partir de 3 anys.