Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELLIOTT MURPHY & BAND en concert

Concerts, Music

  • ELLIOTT MURPHY & BAND en concert

City: Balenyà

Place: Sala Rockòdrom de l'edifici de la Pista

From Sunday 4 February 2024, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sun 4 Feb
19:00 h
Finished
El 24 de gener de 1999, el KOK es decidia a contractar un artista que havia seguit de prop i que tenia un dia disponible en la seva... Read more

El 24 de gener de 1999, el KOK es decidia a contractar un artista que havia seguit de prop i que tenia un dia disponible en la seva gira per l'Estat espanyol coincidint amb la Festa Major d'Hivern dels Hostalets de Balenyà. L'èxit d'aquell primer concert va esdevenir l'inici d'una llarga amistat que ha convertit Elliott Murphy en l'artista més emblemàtic del KOK, portant centenars de seguidors de tot arreu fins als Hostalets, on ja hi ha vingut en dotze ocasions. Ara es compleixen 25 anys d'aquella data que coincideix també amb l'inici dels actes del 30è aniversari del KOK i amb la gira del mig segle de trajectòria d'Elliott Murphy i calia celebrar-ho com l'ocasió es mereix.

El novaiorquès establert a París ha tingut al costat durant la meitat de la seva carrera musical al virtuós guitarrista normand Olivier Durand, que l'ha acompanyat en tots i cada un dels seus concerts als Hostalets i en aquesta ocasió no podia faltar, acompanyat d'Alan Fatras a les percussions i Melissa Cox al violí.