Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H

Music

  • ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H
  • ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H
  • ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H
Out of stock

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 10 October 2020, 23:00 h

See description of the event
Sat 10 Oct
23:00 h
Finished
Tres anys després del seu últim disc, tornen ELS AMICS DE LES ARTS.ELS AMICS DE LES ARTS no són uns nouvinguts, quinze anys de trajectòria musical... Read more

Tres anys després del seu últim disc, tornen ELS AMICS DE LES ARTS.

ELS AMICS DE LES ARTS no són uns nouvinguts, quinze anys de trajectòria musical i multitud d'èxits i premis. I sobretot un so i unes lletres úniques.Fa tres anys els AMICS DE LES ARTS van ser aquí al TA en residència tècnica i van iniciar aquí, en un concert pre-estrena de disc la gira de UN ESTRANY PODER. 

A ells els va agradar l'experiència i nosaltres ens vam enamorar així que... quan ens van dir que volien tornar només vam poder dir que SÍ! 

Així que aquí els tenim de nou, en residència i també, amb concert pre-estrena del nou disc. 

Per descobrir el que han preparat els Amics per aquest 2020, aquí ens teniu, esperant per fer-ho plegats!  

Joan Enric Barceló, veus i guitarra
Ferran Piqué, veus, guitarra i bases
Dani Alegret, veus i piano
Pol Cruells, baix
Ramon Aragall, bateria


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!