Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

En Ximpa a la Selva

Familiar

  • En Ximpa a la Selva

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Escola Ciurana

From Saturday 22 May 2021, 17:30 h to 18:00 h

See description of the event
Sat 22 May
17:30 h
Finished
En Ximpa és un mico entremaliat que entre saltirons i tombarelles descobreix els secrets de la selva , una girafa, una xebra, un rinoceront... Read more

En Ximpa és un mico entremaliat que entre saltirons i tombarelles descobreix els secrets de la selva , una girafa, una xebra, un rinoceront ... L La Companyia santboiana Sinilos Teatre ens presenta un espectacle de titelles pensat per la canalla més petita de la casa.

Espectacle recomanat per públic prescolar

Durada : 30 minuts


Nota:

Per accedir als espais cal portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat tant a l'interior com a l'exterior dels recintes, i seguir les indicacions de l'organització.

Cal arribar a l'espai 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle, la reserva d'entrada serà vàlida fins 15 minuts després de l'inici de l'espectacle , passa't aquest temps es podran posar a disposició del públic que s'hagi quedat sense localitat.

A causa de les restriccions actuals no està permès accedir al recinte amb begudes ni menjar, a excepció d'aigua i productes per a nadons, no està permès fumar.

Els espais tenen poca ombra, protegir-vos del sol.

L'espai del públic s'ha dividit en quatre zones (A, B, C i D) sent A i B, les zones més properes a l'escenari. Agrairíem que seieu a la zona en què heu adquirit l'entrada, no està permès fer un canvi de zona.