Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EN5D

Dance

  • EN5D
  • EN5D

City: Barcelona

Place: Museu Maritim de Barcelona

From Saturday 30 April 2022, 18:30 h to 21:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 30 Apr
18:30 h
Finished
21:00 h
Finished
TIPOLOGIA D'ENTRADES Les entrades son NO NUMERADES en les dues sessions. Les persones s'asseuran en l'espai habilitat a la Sala Gran... Read more

TIPOLOGIA D'ENTRADES

Les entrades son NO NUMERADES en les dues sessions. Les persones s'asseuran en l'espai habilitat a la Sala Gran del Museu Marítim de Barcelona per ordre d'arribada el dia de la funció.

Hi han dos tipus d'entrada:

- Entrades a 10€ _ Aquestes entrades garanteixen una cadira. 

- Entrades a 6€ _ Aquestes entrades son les situades més pròximes a l'escenari i gaudiran d’un coixí per asseure's a terra.EN5D un espectacle de l'Esbart Ciutat Comtal i Criatures 

Dansa i música d'arrel tradicional 


El ritme i el moviment de la dansa tradicional catalana són l'eix vertebrador de l'espectacle.

Aquest estudi del moviment està fet des d'una visió contemporània de la dansa d'arrel, aportant una visió moderna, però sense deixar enrere el que ens caracteritza.

L'estructura és una narració de principi a fi que té com a fil conductor el ritme.

La pulsació de la música ens marca el moviment de la dansa, així com la pulsació del nostre cor ens marca la del nostre cos. D'aquesta manera es mostraran els diferents patrons rítmics que ofereix la música tradicional catalana i els diferents patrons de moviment que ens brinda la dansa. Nosaltres n'hem aïllat tres:

          LA LÍNIA                 LA ROTLLANA           EL DISSEMINAT

EN5D, en cinc dimensions.

Dansa, música, llum, espai, vestuari, olors, sensacions, gent... Una forma polièdrica en la qual hi ha un encaix d'un tot en perfecta harmonia i conjunció.

A EN5D, la conjunció de la dansa i la música ocupa una quarta dimensió: Un Contrapàs, una Bolangera, un Fandango, un Ball pla, la Farandola, la Sardana, unes Corrandes... Una dimensió que el moviment del cos, la melodia i el ritme de la música encaixen com si es tractés de les formes d'un calidoscopi.