Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

Theater

  • ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Saturday 27 November 2021, 20:00 h to 21:35 h

See description of the event
Espectacle inclòs en els actes de commemoració del 25N Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència Masclista. D’Anna Maria Ricart.Durada:... Read more

Espectacle inclòs en els actes de commemoració del 25N Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència Masclista.
D’Anna Maria Ricart.


Durada: 95 minuts
Idioma: Català

Un text compromès amb la veu de les dones que van patir violacions durant la guerra dels Balcans i els fills i filles que van néixer dels embarassos forçats.

SINOPSI:

Quan acaba una guerra?

Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria olímpica. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona.

El novembre de 2020 farà 25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

Un muntatge colpidor que arriba a Lloret després d’haver fet temporada al Teatre Nacional de Catalunya i que compta amb un repartiment de luxe, amb Ariadna Gil, Montse Esteve, Judit Farrés, Òscar Muñoz, Erol Lleri,  Pep Pascual i la manresana Magda Puig.

•    Una producció de: Cultura i Conflicte i Teatre de l’Aurora
•    Amb la col·laboració de: Teatre Nacional de Catalunya
•    Amb la coproducció de: Temporada Alta 2020   

+ El projecte L'obra de teatre Encara hi ha algú al bosc forma part d'un projecte global, que sota el mateix títol inclou també un documental i una exposició fotogràfica. Podeu trobar tota la informació:

Vídeo: https://youtu.be/3foWMBR20jw

LA PRENSA DIU:

"Un relat imprescindible sobre la barbàrie" ARA

"Quan es veu la cura amb què s’ha cosit "Encara hi ha algú al bosc", s’entén que tot està servit per atrapar l’espectador i posar veu a la demanda de les víctimes. La humanitat és la millor medicina per ficar-se en un esbarzer i sortir-ne indemne. L’obra, amarga i dolça, emociona i enamora." EL PUNT

FITXA ARTÍSTICA:

•    Dramatúrgia: Anna Maria Ricart
•    Direcció: Joan Arqué 
•    Intèrprets: Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Pep Pascual i Erol Ileri 
•    Música: Pep Pascual i Judit Farrés