Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU

Concerts, Music

  • ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU
  • ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 22 July 2022, 21:30 h to 23:00 h

See description of the event
Fri 22 Jul
21:30 h
Finished
ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU / POP ROCK D’AUTORDIVENDRES – 22/07 21.30 h / Far de Calella / 12 € i 15 € La més bonica història / Els... Read more

ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU / POP ROCK D’AUTOR

DIVENDRES – 22/07

21.30 h / Far de Calella / 12 € i 15 €

La més bonica història / Els dies que vindran

Una nit amb doble concert amb dos artistes molt potents i amb una gran trajectòria ens vénen a presentar els seus respectius discos amb les seves bandes.

Eric Vinaixa en presenta el seu quart disc, La més bonica història, el que aprofundeix en el seu univers personal i que suposa un treball clau en la seva evolució expressiva cap a una atmosfera lluminosa i positiva, amb sonoritats noves, però sense perdre els trets que defineix el seu estil: elegància, arranjaments preciosistes, intensitat, unes lletres humanistes i el seu carisma seductor a dalt de l'escenari.

Joan Masdéu ens ve a presentar el que serà el cinquè disc de la seva carrera en solitari, després de Whiskyn's. Durant aquesta etapa, el músic ha rebut distincions com el Premi Enderrock a la millor cançó d'autor i ha realitzat més de tres-cents concerts. Musicalment, les cançons d'aquest nou treball aposten per un pop de guitarres enèrgic i vitalista ple de melodies lluminoses.