Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Eva Fernández

Concerts

  • Eva Fernández

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Start: Friday 22 October 2021, 20:30 h

See description of the event
Fri 22 Oct
20:30 h
Finished
La saxofonista, cantant i compositora Eva Fernández ens proposa un viatge sonor per alguns dels temes que l’acompanyen durant els darrers... Read more

La saxofonista, cantant i compositora Eva Fernández ens proposa un viatge sonor per alguns dels temes que l’acompanyen durant els darrers anys, entre els quals hi podrem trobar cançons del seu últim disc “Yo pregunto”; Un disc on la barcelonina posa música a la poesia d’autores com Alfonsina Storni o Alejandra Pizárnik, amb el qual va girar nacional i internacionalment amb presentacions a Barcelona, Madrid, Alemanya, Regne Unit, França,Corea i Argentina. A més, també hi podrem sentir algun tast de les seves últimes composicions i altres cançons , que encara que no pròpies, l’Eva s’estima i considera que han influït notablement en la seva faceta com a compositora.

Acompanyada per Josep Munar a la guitarra, Eva Fernández ens oferirà un concert íntim, sincer i ple de matisos, elements identitaris de la seva música.