Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Feliu Ventura - BarnaSants 2023

Concerts, Music

  • Feliu Ventura - BarnaSants 2023

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Auditori Palau Falguera

From Friday 24 March 2023, 21:00 h to 23:00 h

See description of the event
El Cicle BarnaSants torna a Sant Feliu de Llobregat aquest 2023 de la mà de l'Ateneu Santfeliuenc.Feliu VenturaDivendres 24 març 21hAuditori... Read more

El Cicle BarnaSants torna a Sant Feliu de Llobregat aquest 2023 de la mà de l'Ateneu Santfeliuenc.

Feliu Ventura
Divendres 24 març 21h
Auditori del Palau Falguera · Sant Feliu de Llobregat
Preu: 8€ socis de l’Ateneu, 9€ carnet jove o carnet blau, 10€ general anticipada i 12€ a taquilla
Entrades disponibles a entrapolis.com, ateneusantfeliuenc.cat i a la secretaria de l’Ateneu

Després de l'èxit de la gira de presentació de "Convocatòria", amb més d'un centenar de dates en dos anys passant per les principals ciutats des de l’Alt Empordà fins a Baix Vinalopó, enguany Feliu Ventura rodarà un espectacle antològic que recorrerà la seua trajectòria.

El cantant xativí revisarà tots els seus discos i homenatjarà als seus referents: des de Barricades de Paper fins Convocatòria, passant pel Música i Lletra, Referents, Alfabets de futur, Que no s'apague la llum... Això passarà mentre les noves cançons s'estaran cuinant a foc lent pels carrers de Xàtiva.

Amb un directe reconegut per ser sincer i emotiu, de discurs crític i intel·ligent, el cantant xativí ens commou i interpel·la, i és bàlsam i esperança per agafar forces i seguir endavant.