Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DISSABTE

Music

  • Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DISSABTE
  • Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DISSABTE

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Cal Ninyo

From Saturday 4 December 2021, 17:00 h to Sunday 5 December 2021, 22:00 h

See description of the event
Sat 4 Dec
17:00 h
Finished
La campanya de reis Cap Infant Sense Joguina és un projecte solidari que dedica cada any els seus esforços a gestionar, preparar i... Read more

La campanya de reis Cap Infant Sense Joguina és un projecte solidari que dedica cada any els seus esforços a gestionar, preparar i repartir regals entre aquelles famílies que més ho necessiten del municipi Sant Boi de Llobregat. Actualment, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys treballant per aquesta causa. Fins ara, la recaptació dels diners necessaris per a poder dur a terme la causa s’ha realitzat a través d’iniciatives presencials com la participació en curses i tornejos, col·laboracions i altres activitats.

 

L'any passat, degut a la situació provocada per la Covid-19, vam realitzar un concert en streaming, el benefici íntegre del qual es destinà a la mateixa campanya.

 

Davant els resultats de l’esdeveniment i la importància de la música com a eina d’unió entre les persones de diferents grups d’edat, hem decidit aprofitar de nou aquest tipus d’esdeveniment, però aquest any pretenem fer un concert presencial.


Fotografia de: Jordi Vinuesa (@vinuesa_jordi)