Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FME 2021. HUMOR AMB QUIM VILA "UN TIPUS DE RIURE AL TEMPS DE CORONA VIRUS"

Hike, Cultural

  • FME 2021.  HUMOR AMB QUIM VILA "UN TIPUS DE RIURE AL TEMPS DE CORONA VIRUS"
  • FME 2021.  HUMOR AMB QUIM VILA "UN TIPUS DE RIURE AL TEMPS DE CORONA VIRUS"

City: Sant Antoni de Vilamajor

Place: Plaça de la Vila SAV

From Sunday 22 August 2021, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Un Tipus de Riure és una reflexió satírica sobre què és el sentit de l’humor a l’era del Covid-19, de les xarxes socials, del postureig,... Read more

Un Tipus de Riure és una reflexió satírica sobre què és el sentit de l’humor a l’era del Covid-19, de les xarxes socials, del postureig, de la manipulació informativa, del reguetón, de la crisi d’espiritualitat , de les teràpies alternatives, del rebrot del feixisme, etc, etc.

Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

  • Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.
  •  Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.
  • En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.