Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Gala Solidària - Pallassos sense fronteres

Familiar, Theater

  • Gala Solidària - Pallassos sense fronteres

City: Montmeló

Place: Sala Polivalent de Montmeló

From Saturday 3 December 2022, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Pallassos Sense Fronteres porta gairebé 30 anys oferint suport emocional i psicològic als nens i nenes d'arreu del món que han patit... Read more

Pallassos Sense Fronteres porta gairebé 30 anys oferint suport emocional i psicològic als nens i nenes d'arreu del món que han patit la violència dels conflictes bèl·lics, els desastres naturals i altres situacions d'adversitat. Aquesta vegada aterren a la Torreta de Montmeló el dia 3 de desembre a les 19 h, on oferiran una Gala Solidària per a tots els públics, amb un recull de números de clown i circ de diferents companyies col·laboradores de PSF com Tortell Poltrona, Peter Punk, El Negro y El Flaco, Les Pedettes, Claire Ducreux, Marta Renyer, Trio Popetín i la cia. Sabanni. Serà una mostra divertidíssima i solidària del que porten els artistes quan viatgen a les seves expedicions amb PSF. La Gala compta amb el suport de l'Ajuntament de Montmeló, que ha fet un donatiu de 15.000€ pel projecte "Fem Riure, Fem Futur", destinat a reduir els efectes de l'estrès posttraumàtic que pateix la infància refugiada siriana a causa de la guerra i que porta anys establerta als camps de refugiats i les escoles de la Vall de la Bekaa, a l'est del Líban. No us ho perdeu!

Les entrades amb descomptes s'hauran d'adquirir de forma presencial al Centre Cultural La Torreta. Cal que pugueu acreditar documentalment les condicions del descompte.

Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a [email protected] o trucant al telèfon 935721033.