Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL / Acte solidari a favor de la Fundació Pare Manel

Others

  • GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL / Acte solidari a favor de la Fundació Pare Manel
  • GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL / Acte solidari a favor de la Fundació Pare Manel
  • GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL / Acte solidari a favor de la Fundació Pare Manel

City: Ametlla del Vallès, L'

Place: Sala Teatre

From Saturday 11 December 2021, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sat 11 Dec
18:00 h
Finished
GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL, és un esdeveniment impulsat per l'àrea de cooperació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès amb... Read more

GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL, és un esdeveniment impulsat per l'àrea de cooperació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès amb el suport de la Fundació Pare Manel i l'Ateneu Cingles de Bertí amb la finalitat de donar a conèixer la tasca d'aquest sacerdot català en un sentit homenatge on es vol reivindicar la continuïtat  del seu llegat.

Esdeveniment amb accés lliure i entrada inversa a favor de la Fundació Pare Manel.

El Pare Manel va ser un sacerdot català conegut pel seu treball social especialment amb les persones que compleixen penes de presó, a les quals ajudava en el procés de reinserció, una tasca feta des de la Fundació Pare Manel, creada per ell.

El Pare Manel estava vinculat a l'Ametlla de Vallès, el seu germà, Jordi Pousa és veí del poble. Des de la Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es vol retre un homenatge a la figura del Pare Manel així com donar a conèixer la tasca que fa la Fundació Pare Manel.

La Fundació Pare Manel impulsa projectes que defensin el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals on es centren les seves activitats i intervencions són la infància/joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.