Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Himnos a la noche

Concerts, Music

Entrapolis

City: Terrassa

Place: Casa Alegre de Sagrera

From Thursday 26 August 2021, 20:30 h to Friday 3 September 2021, 22:30 h

See description of the event
Thu 26 Aug
20:30 h
Finished
Himnos a la nocheDijous 26 d'agost a les 20:30h - Pati de la Casa Alegre de Sagrera.Urszula Bardlowska, soprano Ricardo Estrada, piano La... Read more


Himnos a la noche

  • Dijous 26 d'agost a les 20:30h - Pati de la Casa Alegre de Sagrera.

Urszula Bardlowska, soprano

Ricardo Estrada, piano

La història del duet format per Urszula Bardlowska i Francisco Soriano és la d'una trobada necessària, propiciada per les les anades i vingudes entre Espanya i Polònia dels seus dos components i marcat per l'afinitat artística més profunda. Tots dos van compartir anys de formació a la Universitat de Música F. Chopin de Varsòvia (Polònia), però no seria fins anys després -un cop instal·lat Francisco a Sevilla i graduada Urszula a l'Escola Superior Reina Sofía de Madrid- que es van trobar, descobrint una afinitat artística i personal que els ha portat a formar duet estable al llarg de gairebé d'una dècada. Durant aquesta trajectòria han explorat repertoris molt diversos, amb especial interès en el lied i la cançó de concert, tractant sempre de distingir les seves actuacions a través d'atractives propostes programàtiques. La seva tasca en pro de la difusió de la música dels seus respectius països els ha valgut la consideració d'autèntics ambaixadors culturals davant institucions com Patrimoni Nacional, Institut Polonès de Cultura, Ambaixada de la república de Polònia o l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.


Per qüestions sanitàries, no es permet la venda d'entrades física. Només es podran adquirir per internet.