Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

INA

Dance

  • INA

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Friday 3 March 2023, 20:00 h to 20:50 h

See description of the event
Edat recomanada: a partir de 5 anysEspectacle que posa el focus en el concepte de la llum, aquella llum que no veiem però que brilla... Read more

Edat recomanada: a partir de 5 anys

Espectacle que posa el focus en el concepte de la llum, aquella llum que no veiem però que brilla amb intensitat a dins de tots nosaltres.  


SINOPSI:

INA és una peça de dansa contemporània que gira al voltant del concepte de la llum, aquella llum que ens alimenta i ens iguala, que ens assimila a la resta d'humans i a la naturalesa. INA és un viatge en el temps i l'espai, un espectacle meravellós que atrau des del primer moment. 


FITXA ARTÍSTICA:

Creació: Paloma Hurtado, Daniel Morales, Alfredo Díez-Umpierrez / Interpretació: Paloma Hurtado, Daniel Morales / Disseny d'il·luminació: Alfredo Díez-Umpierrez / Disseny de rigging i aeris: Luca L. Sala / Disseny de maquillatge: Raycostudio / Fotografia: Luca L. Sala / Teaser: Sergio Méndez / Disseny gràfic: Alfredo Díez-Umpierrez

Amb la cola·loració de: Espacio La Granja, Teatro El Sauzal, Teatro Victoria / Amb el suport de: Instituto Canario de Desarrollo Cultural (Gobierno de Canarias), Danza a Escena. 


LLORET ESPAI PLUS:

El dijous 2 de març de 19:00-21:00 Taller de dansa contemporània amb Paloma Hurtado. Les claus per gaudir de l’espectacle INA. Acostament al cos sensitiu-poètic a l’espectacle INA.