Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ismael Dueñas presenta CANTAUTISMA

Concerts, Music

  • Ismael Dueñas presenta CANTAUTISMA

City: Badalona

Place: C/ Sant Anastasi núm 2

Start: Sunday 1 March 2020, 19:30 h

See description of the event
Sun 1 Mar
19:30 h
Finished
El Círcol és el lloc escollit on el badaloní Ismael Dueñas dona tret de sortida a la presentació del nou disc "Cantautisma. Cançons... Read more

El Círcol és el lloc escollit on el badaloní Ismael Dueñas dona tret de sortida a la presentació del nou disc "Cantautisma. Cançons pròpies, a guitarra que ha anat cuinant en els últims anys paral·lelament a la seva trajectòria com a pianista.

Amb 'Cantautisma', el seu setè àlbum, Ismael Dueñas fa un pas més enllà, fora de tota zona de confort i del seu piano. A partir i inspirat en una atrotinada guitarra de la família, i la seva pròpia veu, presenta 16 cançons a pèl que conformen un disc proper, escandalosament íntim, vivencial, existencial, d'una calidesa extrema, no sense tocs d'humor i surrealisme. Cançons a guitarra i veu, delicades però també punyents i iròniques, d'una bellesa desgarbada, expressionista i crua. Cançons escrites en retirs, sofàs, vaumes, vagons de metro, trens, tasses de vàter, etc. que s'emmirallen en el pop, el folk, l'indie, o el reggae, influït pels treballs més intimistes d’autors com Caetano Veloso, David Byrne, Adrià Puntí, Pau Riba, David Bowie, Bob Marley, etc. però també influït pel seu propi piano posant lletra a temes seus emblemàtics, ara en guitarra i veu.

No et perdis aquesta oportunitat!

  • Obertura de portes a les 19:00
Entrada anticipada per internet 10€
Entrada a la taquilla 12€